İçeriğe geç

Instagram’da Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Paylaşılır ?

Kategori: Instagram Püf Noktalar

Günümüzde sosyal medya hayatımızın bir parçası olmaya devam ediyor . Facebook, Twitter derken Instagram’da artık vazgeçilmezlerimiz arasına girdi . Peki ya Instagram nedir ? Kısaca Instagram ailemizin , arkadaşlarımızın günlük yaşamlarını ve önemli anlarını öğrenebilmemiz için bize sunulan bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır .

Bu uygulama android ve ios işletim sistemli cihazlarda kullanılmakla beraber fotoğraflarınıza isteğiniz efekti verip , kırpma , üzerine şekilli şekilli kalem ile yazılar yazma , klavyeden yazı yazma gibi birçok özelliği kullanabilir ve bunları daha sonra takipçilerinizin huzuruna sunarak kendi hesabınızda paylaşabilirsiniz .

Instagram Direct Message ( DM ) ’den gönderilen fotoğraflar tek görüntüleme ve ya yeniden oynat seçeneği ile istenilen kullanıcıya gönderilir . Kişi fotoğrafı gördükten sonra fotoğraf kaybolur. Bu kaybolan fotoğrafı bulabilmek için ana sayfanızdan DM ’ye geçtiğiniz zaman en altta kamera simgesine bastığınızda kameranız açılır .

Kameranın sağ tarafında ön arka kamera değişim simgesi sol tarafında küçük kare kutunun içerisinde galerinizdeki fotoğraflar yer almaktadır . Küçük kareye bastığınız zaman tüm fotoğraflar arasından istediğiniz fotoğrafı seçip istediğiniz kullanıcıya gönderebilirsiniz . Kaybolan fotoğrafı hikayenizde paylaşmak isterseniz de ana sayfanızda sol en üstteki kameraya bastığınızda kameranız açılacaktır .

İsterseniz yine aynı şekilde sol taraftaki küçük kare kutuya bastığınızda isterseniz de parmağınız ile aşağıdan yukarıya doğru kaydırdığınızda tüm fotoğraflarınız yer alacaktır . İstediğinizi seçip dilediğiniz eklemelerin ardından hikayenizde aynı zamanda istediğiniz kullanıcı ile paylaşabilirsiniz .  Bunu bazı kullanıcılardan gizlemek istiyorsanız başka bir makalemiz de bunu da nasıl yapacağınızdan bahsetmiştik . Ama unutmamanız gereken önemli nokta hikayeyi paylaşmadan önce görmesini istemediğiniz kişiyi seçmektir . Eğer hikayeyi paylaştıktan sonra görmesini istemediğiniz kişiyi o listeye eklerseniz bu bundan sonra ki hikayeler için geçerli olacak o anda paylaştığınız hikayeyi istemeseniz de görüntüleyebilecektir .

READ  Instagram’da Videoyu Görüntüleyen Kişilerin Kim Olduğuna Nasıl Bakılır?

Bu tarz Instagram hakkında bilgi sahibi olmak için diğer makalelerimizi okumayı ve arkadaşlarınız ile paylaşmayı ihmal etmeyin web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız .

İlk Yorumu Siz Yapın

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    
    + +